Jäsentiedote 2021

Jäsentiedote helmikuu 2021

Keski-Espoo –seuran toiminta on koronaepidemian vuoksi ollut viime vuodesta lähtien melko hiljaista. Syksyksi 2020 suunniteltu luentosarja ja muut tapahtumat jouduttiin perumaan. Vuosikokous pidettiin 21.9.2020. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma

vuodeksi 2021. Suunnitelma tehtiin syksyllä ja silloin toivotiin,

että seuran vuosittain järjestämä luentosarja olisi voitu toteuttaa tänä keväänä. Tautitilanne ei ole kuitenkaan helpottanut ja yleisötilaisuuksien järjestäminen ei ole mahdollista.

Keski-Espoon Sanomat ilmestyi normaalissa aikataulussa viime vuonna.

Vuosikokouksessa valttiin Keski-Espoo –seuran johtokunnan jäsenet ja puheenjohtaja.

Puheenjohtajana jatkaa Pirkko Sillanpää ja johtokunnassa Mirja Holste, Seppo Holste, Jaana Leppäkorpi Peter Vihra ja Sisko Vihra. Yhteystiedot löytyivät seuran kotisivuilta.

Talous ja jäsenistö

Toimintansa rahoittamiseksi seura kerää jäsenmaksun henkilö- ja yhteisöjäseniltään sekä hakee tukea eri tahoilta, ensi sijassa Espoon kaupungilta. Jäsenmaksut ovat vuonna 2021: henkilöjäsenet 15,00 euroa, saman perheen muut jäsenet 5,00 euroa, eläkeläiset 10 euroa ja kannattajajäsenet 50,00 euroa. Vuoden 2021 jäsenmaksulomake

lähetetään sähköpostilla tai kirjeitse seuran jäsenille helmikuun ja maaliskuun aikana. Seuran kotisivuilta löytyy myös tiedot jäseneksi liittymiseen tarvittavat tiedot.

Keski-Espoon Sanomat

Seuraava Keski-Espoon Sanomat ilmestyy 28.3.2021. Lehdestä tehdään myös digi-versio ja se on luettavissa myös seuran kotisivuilta. Lehden painosmäärä on edelleen 30 000 kappaletta ja se jaetaan luukkujakeluna. Entressen kirjastossa on myös lehtite-line. Lehteen toivotaan juttuja Keski-Espoosta. Keski-Espoon Sanomat ja Keski-Espoo -seura perustettiin ja rekisteröitiin vuonna 1989. Seuran kotisivujen lehtiarkis-toon on tallennettu suurin osa aikaisemmin julkistuista Keski-Espoon Sanomista.

Keski-Espoon Sanomat ilmestyy neljä kertaa vuonna 2021.

Yhteistiedot ja muuta tietoa saa seuran omilta sivuilta osoitteessa www.keskiespooseura.fi.