Näyttely Espoon keskuksen julkisista rakennuksista
Kauppakeskus Entressessä Espoopäivänä 28.8.2021

Keski-Espoo-seura – Föreningen för Mellersta Esbo on tuottanut
oll-up -näyttelyn oman toiminta-alueensa, kaupunginosa 40, julkisista rakennuksista. Espoon keskus on ollut hallinnollisen ja kirkollisen elämän keskus vuosisatoja ja täällä sijaitsevat kulttuurihistoriallisesti Espoon arvokkaimmat rakennukset kuten Espoon vanhin rakennus, 1400-luvun lopulla rakennettu kivikirkko. Alueelta löytyvät myös 1900-luvun alussa rakennettu asemarakennus ja Muuralan sairaala. Viime vuosina Keski-Espoossa on myös rakennettu tasokkaita julkisia rakennuksia, joista esimerkkeinä Kirkkojärven koulu, Kirkonkymppi ja Suvelan kappeli.

Näyttelyssä esitellään myös seuran omaa historiaa. Keski-Espoo -seura perustettiin 1989 ja sen toiminta-alueena on kaupunginosa 40, Espoon keskus lähialueineen.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan Keski-Espoo-seura – Föreningen för Mellersta Esbo on kaksikielinen, puoluepoliittisesti sitoutumaton yhdistys.

Näyttely on esillä Espoopäivänä 28.8.2021 Kauppakeskus Entressessä, toinen kerros promootiopaikka.
Osoite: Siltakatu 11, 02770 Espoo