Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Tapiolan kahluuallas on valmis ja se avataan yleisölle lauantaina 20.7.2019. Kahluuallas on avoinna joka päivä alkaen kello 10 aina kello 18 asti, jolloin altaalla on myös uimavalvoja.
  2. Opas kokoaa yksiin kansiin tietoa ja neuvoja senioreiden asumisesta Espoossa. Oppaassa kerrotaan muun muassa kotona asumista tukevista palveluista, kuten kotihoidon palveluista ja kodin muutostöistä, sekä esteettömästä asumisesta. Lisäksi oppaaseen on koottu tietoa Espoon kaupungin sekä yksityisten palveluntarjoajien vuokra-asunnoista, palvelutaloista ja hoiva-asumisesta.
  3. Leppävaaran aseman vieressä sijaitseva Hatsinanpuisto muuttuu tulevien vuosien aikana. Kiinteistökehitys- ja rakennusyhtiö NCC rakentaa alueelle muun muassa liiketilaa, toimistotaloja ja hotellin. Kokonaisuudessa on rakennusoikeutta noin 100 000 kerrosneliömetriä.
  4. Syksyn liikuntatarjonta on jo nähtävissä osoitteessa espoo.fi/ohjattuliikunta. Ohjelmassa on sekä avoimia ryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua, että kursseja, joille tulee ilmoittautua. Ilmoittautumiset alkavat 13. elokuuta.
  5. Opas johdattaa lapsiryhmiä retkille Villa Elfvikin luontotalon lähiluontoon kaikkina syyskuun arkipäivinä.