Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Kaupunki on saanut runsaasti palautetta koskien Etelä-Espoon bussilinjaston uudistusta ja metron liityntäliikennettä. Kaikki saadut palautteet on välitetty tiedoksi joukkoliikenteen suunnittelusta, järjestämisestä ja matkustajainformaatiosta
  2. Espoon Otaniemessä Miestentie katkaistaan liikenteeltä maanantaina 29.1. Keilaniemen tiehankkeeseen liittyvän Kehä I:n tulevan kiertotien rakennustöiden vuoksi. Kehä I:n liikenne Tapiolantien ja Karhusaarentien välisellä alueella siirretään kiertotielle arvioiden mukaan helmi-maaliskuun vaihteessa.
  3. Talviloma lähestyy ja Espoossa on tarjolla monenlaista tekemistä koko perheelle; Hop On Hop Off -liikuntaa, näyttelyitä, leffanäytöksiä, erilaisia työpajoja sekä Espoon monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Myös chillailulle on tilaa, sillä osa nuorisotiloista on avoinna myös talvilomaviikon aikana.
  4. Lautakunta käsittelee mm. asiakasmaksuja, järjestö- ja kohdeavustuksia, käyttösuunnitelmaa ja laitehankintoja.
  5. Konsernijaosto käsitteli 22.1. metrouudistuksen kokonaiskuvaa ja 3.1. voimaan astuneen uudistuksen ongelmakohtia sekä päätti yksimielisesti seuraavasta jatko-ohjeistuksesta liittyen kaupunginhallituksen 15.1. antamaan valmistelukehotukseen.