Espoo tiedottaa - koko Espoo

 

Näet tällä sivulla 5 viimeisintä Espoon kaupungin tiedotetta.

Klikkaamalla, Espoo tiedottaa - koko Espoo, saat nähtäväksesi kaikki tiedotteet.

 

 Espoo logo iso

 

 

  1. Tunnelilla Tapiolan rampin päällystystyöt jatkuvat viikolla 34 tunnelin pohjoispäästä kohti Tapiolan liittymää. Uusi kiertotie on otettu käyttöön ylikulkusillan liikennevaloista Länsiväylän suuntaan tunnelin eteläpäässä.
  2. Tuoreen Espoo-lehden teemana on osallistuminen. Lehdestä voit lukea miten monilla eri tavoin voimme yhdessä tehdä kotikaupungistamme yhä hauskemman, viihtyisämmän ja toimivamman kaupungin. Aloittaa voi vaikka osallistumalla Espoo-päivän lukuisiin tapahtumiin!
  3. Futuro-talo täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Espoon kaupunki kutsui kuvataiteilija ja elokuvaohjaaja Mika Taanilan luomaan uuden teoksen Futuroon. Syntyi Muovisydän, monikanavainen ääni-installaatio, joka on koettavissa WeeGeen Futuro-talossa 17.8.-16.9.2018.
  4. Kadunrakennustyömaa aiheuttaa poikkeuksia jalankulku- ja pyöräliikenteeseen sekä ja liikkeissä asioimiseen Kievarinraitilla Viherlaaksossa.
  5. Suomessa vietetään paikoitellen elokuun viimeisenä viikonloppuna 24.-25.8. niin sanottuja venetsialaisia mökkeily- ja veneilykauden päätösjuhlana. Uudellamaalla mahdollisesta ilotulitteiden käytöstä tulee myös venetsialaisten aikaan ilmoittaa pelastusviranomaiselle.